PCB-ontwerp voor E&A-beursgadget bijna gereed: klaar voor de lancering!

Het PCB-ontwerp voor de E&A-beursgadget is zo goed als klaar. De ontwerpers van Ideetron BV, de bedenkers van de gadget, zetten op dit moment de laatste puntjes op de i en daarna zal het eerste prototype van de productieband rollen.

De gadget is een aantrekkelijk vormgegeven onderzetter die via een sensor ledlampjes activeert na een gedetecteerde beweging. Hierdoor gaan de lichtjes vanzelf aan als je er bijvoorbeeld een kopje op zet. Een leuk én praktisch concept dat zeker in de smaak zal vallen bij E&A-bezoekers!

Beursbezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe de gadget geproduceerd wordt op het productieplein. Hier staat een ‘live productielijn’ opgesteld met machines vanuit exposant EUROPE-SMT / KVMS waar maar liefst 750 onderzetters ter plekke bestukt worden. De helft van het totale aantal gadgets. De ervaring leert dat dit veel bezoekers trekt.

De overige 750 onderzetters worden bestückt door A1 Electronics Netherlands B.V. De Bill of Materials is inmiddels een feit en ook het eerste functionele prototype is klaar. Bedrijven die interesse hebben om bij te dragen aan het project, kunnen contact opnemen met projectmanager Melvin Brink.

? Meer informatie over de beurs: https://fhi.nl/eabeurs/
?Lees het complete artikel: https://lnkd.in/eN7ez58r

#eena #beursgadget #fhi #fhiie Electronics & Applications 2023

 

Heb jij een innovatief idee, waar je wel hulp bij kunt gebruiken?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Gerelateerd nieuws