Al ruim 15 jaar

Al ruim 15 jaar zijn wij dé expert op het gebied van klant specifieke draadloze communicatie, productontwikkeling, software engineering, adviesdiensten en nog veel meer. Ideetron staat bekend als betrouwbaar, realistisch en transparant. Deze normen vormen de basisprincipes van ons bedrijf.

  • Betrouwbaar
   Wij gaan voorzichtig en zorgvuldig om met informatie die we aangeleverd krijgen. Dit doen we door voorafgaand aan het project een geheimhoudingsverklaring (NDA) op te stellen. Als bedrijf voegt Ideetron waarde toe aan jouw intellectueel eigendom (IP), maar wij zullen dit onszelf nooit toekennen. Met andere woorden, jouw IP is jouw IP!

 

  • Realistisch
   Ideetron is geen system integrator die alle kant-en-klare onderdelen van (sub)systemen samenbrengt tot één werkend geheel. Alle projecten die wij op ons nemen zijn maatwerk. Alles wordt door Ideetron ontworpen.

 

 • Transparant
  Gedurende het hele traject zorgt Ideetron voor open en duidelijke communicatie met de klant. Onze rapportages worden doorgegeven op basis van jouw communicatie-interval.

Bij Ideetron geloven wij dat er voor elk probleem een passende elektronische oplossing is

Gespecialiseerd in productontwikkeling
Gespecialiseerd in software engineering
Gespecialiseerd in draadloze communicatie

Competenties en diensten

De tabel hieronder is een beknopt overzicht van onze competenties en diensten. Deze lijst breidt zich steeds verder uit.

Schakel onze hulp in

Ideetron helpt jou bij elke stap in het proces, van het idee tot de uiteindelijke productie. Zo kun je het product uiteindelijk met trots op de markt zetten. Met behulp van onze experts wordt de productontwikkeling een eitje. Word jij straks bekend door jouw nieuwe product?