Als je denkt aan een bedrijf, denk je waarschijnlijk meteen aan de oprichters, de CEO en de werknemers. Maar wist je dat er nog een andere groep mensen is die een grote rol speelt in het succes van een bedrijf? Dat zijn de partners!

Electro-Watt

Ons werk is van invloed op het dagelijks leven van veel mensen, zonder dat ze zich er altijd bewust van zijn. Je ziet het resultaat van ons werk als je voor een verkeerslicht staat, als je je thermostaat via je mobiel op een comfortabele temperatuur instelt of tijdens het spits wordt omgeleid via een tijdbesparende route. Wij zijn actief in veel marktsegmenten. Denk aan industriële automatisering, medische elektronica, mechatronica, Internet-of-Things (IoT) producten en duurzame energieoplossingen. Meer informatie vind je op deze website.

Stichting batterijen

Als non-profit organisatie faciliteert Stibat alle spelers die betrokken zijn bij de levenscyclus van batterijen en accu’s. Wij bieden verantwoorde diensten en oplossingen die bijdragen aan een circulaire economie. Stibat streeft naar maximaal hergebruik van producten en grondstoffen en zorgt voor een veilige en verantwoorde verwerking van batterijen en accu’s volgens nationale en Europese wet- en regelgeving. Meer informatie vind je op deze website.

Sense for Innovation

Het Internet of Things (IoT) heeft een enorme potentie voor iedereen die nieuwe technologie wil ontwikkelen of bestaande technieken wil verbeteren. Wij hebben de kennis, ervaring en capaciteit om loT-projecten succesvol in te richten en te voltooien. Meer informatie vind je op deze website.

Smart Parks

Onze filosofie is eenvoudig. We zetten onze diensten en technologie in om bedreigde diersoorten te beschermen en het milieu te beschermen. Smart Parks streeft ernaar om samen te werken met partners die een vergelijkbare missie hebben en voldoen aan onze strenge ethische normen. Meer informatie vind je op deze website.

Schmartboard

Ben je een ingenieur, technicus, docent, student of doe-het-zelver die het gebruik van SMT-componenten heeft vermeden? Die tijd is officieel voorbij. Met SchmartBoard kan vrijwel iedereen soic, QFP, PLCC, QFN en discrete opbouwcomponenten met de hand solderen. Meer informatie vind je op deze website.

Beta Research

Wij helpen bedrijven bij het oplossen van problemen die te maken hebben met natuurkunde of informatietechnologie. We definiëren modellen, voeren complexe berekeningen uit en voeren simulaties uit. Maar we richten ons altijd op de oplossing, omdat alleen hiermee jij jouw bedrijf kunt voortzetten. Met het opgedane inzicht helpen we je met het systematisch uitvoeren van experimenten. Indien nodig ontwikkelen we software ter ondersteuning van data-analyse.

MyDevices

MyDevices, het bedrijf voor IoT-oplossingen, stelt systeemintegrators, MSPs, ISVs, VARS en zakelijke klanten in staat om IoT-oplossingen snel te implementeren. Met meer dan 400 plug-and-play sensoren beschikbaar om oneindige IoT-oplossingen te creëren, hebben we ‘s werelds meest uitgebreide IoT-apparatencatalogus van meer dan 100 hardwarefabrikanten verzameld. Meer informatie vind je op deze website.

Beep

Digitale hulpmiddelen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dankzij onze telefoon kunnen we altijd en overal opzoeken wat voor weer het is, hoe laat de trein vertrekt, wat we gaan eten en regelen we onze bankzaken. Steeds meer imkers zijn ook op zoek naar een manier om het bijenhouden op een digitale manier te ondersteunen. Voor die imkers hebben wij de BEEP app en BEEP base ontworpen en gemaakt. Met deze producten ondersteunen wij imkers met het verzorgen van hun bijenvolken. Meer informatie vind je op deze website.