Wij zijn Ideetron. Een diverse groep van professionals met verschillende vaardigheden en achtergronden. Van codekloppers tot techneuten. We nemen ons werk serieus, maar we houden ook van een goede dosis humor en plezier. En natuurlijk zetten we ons in om onze klanten de beste service te bieden. Laten we onszelf even voorstellen!

Bart Hiddink | CEO, eigenaar, senior electronics engineer

Als je ooit iemand zoekt die niet kan stoppen met praten over elektronicaontwerpen, dan heb je het hier gevonden! Ik ben een gepassioneerde elektronicaontwerper met een enorme liefde voor RF-technologie. Wat ik echt geweldig vind aan dit vak is de eindeloze mogelijkheden die het biedt. Of het nu gaat om het ontwerpen van een apparaat dat huishoudelijke apparaten bestuurt of een wearable die gezondheidsgegevens meet, er is altijd iets nieuws en opwindends om te ontdekken.

Met meer dan 40 jaar ervaring in elektronica heb ik mezelf ontwikkeld als allround elektronicaontwerper. Wil jij praten over deze fascinerende wereld? Ik sta altijd voor je klaar.

Gerben den Hartog | COO, electronics engineer, PCB designer

Hi, ik ben Gerben. Als je me zoekt, kun je me vaak vinden in mijn werkplaats waar ik mijn creativiteit de vrije loop laat en de meest complexe elektronische systemen ontwikkel. Wat ik het leukste vind aan mijn werk als elektronica-ingenieur is het feit dat ik de mogelijkheid heb om dingen te creëren die er nog niet zijn. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan interessante projecten. Laten we onze creativiteit bundelen en iets geweldigs maken!

Thea Hiddink | Administratief medewerker

Hey, hoi, hallo! Ik ben Thea. Op dit moment 53 jaar jong. Ik bruis van de energie. Het liefst zou ik iedereen een glimlach op het gezicht brengen, want het leven is soms bedrukkend. Ik ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en veel verschillende activiteiten onderneemt. Bovendien ben ik erg empathisch, betrouwbaar, meegaand, oplossingsgericht, zorgzaam en voornamelijk betrokken, zowel bij personen als op de werkvloer. Voor mij ben je geen nummer, maar een persoon waar ik nog steeds graag van wil en kan leren!

Adri Verhoef | Embedded firmware engineer

Mijn naam is Adri, de embedded firmware engineer bij Ideetron. Aangenaam! Het leuke aan mijn werk is dat ik elke dag nieuwe dingen leer en dat ik kan bijdragen aan het creëren van nieuwe technologieën die ons leven makkelijker en leuker maken. Ik werk graag samen met anderen om de beste oplossingen te bedenken en tot leven te brengen. Ik kijk ernaar uit om meer mensen te ontmoeten en te zien wat voor interessante projecten er nog op mijn pad komen. Laten we samenwerken en de wereld veranderen!

Herre Vermeer | Digitale systemen, computers en embedded systems

Supernerd en manusje-van-alles als het gaat om digitale systemen, computers en embedded systems. Ik begon mijn carrière in de fotografie met een passie voor het vertellen van verhalen, maar raakte uiteindelijk gefascineerd door het concept van technische toepasbaarheid. Door simpelweg mijn fantasie op te bouwen, heb ik geleerd om de principes van Elektrotechniek en Mechatronica toe te passen. Ik streef er altijd naar om nieuwe disciplines onder de knie te krijgen, kennis op te doen en nieuwe kunsten onder de knie te krijgen. Het is mijn passie en mijn manier van leven.