Draadloze technologie

Heb je wel eens gehoord van Long Range (LoRa)? Het is een coole draadloze technologie die signalen over mega-afstanden kan verzenden zonder dat het stroomverbruik door het dak gaat. Dat betekent dat je draadloze apparaten kilometers ver van elkaar kunt plaatsen en toch moeiteloos met elkaar kunt laten communiceren.

Stel je voor dat je een slimme sensor hebt die de luchtkwaliteit in een hele stad kan meten en deze gegevens draadloos kan doorsturen naar een gateway. Of een sensor die het vochtgehalte in hout kan meten en daardoor kan bepalen of er geschilderd moet worden. Dat is allemaal mogelijk dankzij LoRa!

Gespecialiseerd in productontwikkeling
Gespecialiseerd in software engineering
Gespecialiseerd in draadloze communicatie

Voordelen LoRa

Een van de belangrijkste voordelen van LoRa is dat het een zeer laag energieverbruik heeft, waardoor het geschikt is voor toepassingen waarbij batterijlevensduur een belangrijke overweging is, zoals IoT-toepassingen. Daarnaast kan LoRa dus ook over lange afstanden communiceren, tot wel enkele kilometers, zonder dat er extra infrastructuur nodig is. LoRa is een opkomende technologie die veelbelovend is voor diverse toepassingen, zoals slimme steden, slimme landbouw, slimme huizen en industriële automatisering.

Bij Ideetron geloven wij dat er voor elk probleem een passende elektronische oplossing is

Schakel onze hulp in

Bij Ideetron hebben wij expertise op het gebied van LoRa-technologie en zijn wij in staat om op maat gemaakte LoRa-oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke vereisten van onze klanten. Heb jij hulp of advies nodig?

Heb jij een innovatief idee, waar je wel hulp bij kunt gebruiken?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Gerelateerde diensten